Hoe weet ik de status van mijn bestelling nadat het is verzonden voor levering?

Als je een persoonlijk account hebt, kan je gemakkelijk je bestelling volgen na het inloggen op onze website. Je vindt ook de bezorgstatus van je bestelling: klik simpelweg op de link van DHL.

Als je geen account hebt, krijg je per mail notificaties over je bestelling. Dit wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt gedaan, zorg dus dat deze geldig is. Je kan je bestelling ook via de website van onze partner DHL volgen:  http://www.dhl.de/en.html. Je hoeft alleen het bezorgnummer in te voeren. Dit nummer vind je in de mail.