Hoe verbind ik mijn Facebook account?

Als je ervoor kiest om een account te creëren met je Facebook, zullen je 2 profielen automatisch gekoppeld worden. In dit geval zul je altijd kunnen inloggen met je Facebook account, zonder dat je je wachtwoord hoeft in te voeren. Je kan een ander wachtwoord maken op je account van de webshop.

We raden ook aan alvast je bezorg- en factuuradres in te voeren bij het maken van de eerste connectie. Facebook stuurt ons geen persoonlijke informatie.

Als je al een Melvin & Hamilton account had en je Facebook account hieraan wil linken; ben er zeker van dat de twee e-mailadressen indentiek zijn. Je hoeft in dat geval alleen op de Facebook button te klikken, de rest gaat vanzelf.