Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken klik je hier, of ga je naar ‘Mijn Account’ op onze website! Volg de aanwijzingen voor het invullen van de gegevens en complementeer de aanmelding! Nu is je adres opgeslagen voor je volgende bestellingen. Het invullen van dit formulier duurt nog geen 2 minuten waarna je al officieel Melvin & Hamilton klant bent en van alle voordelen kunt genieten! Om de aanbiedingen te kunnen zien, moet je ingelogd zijn.